ŞANLIURFA / BOZOVA - Bozova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

Şanlıurfa genelinde 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönem Ortak Yazılı Sınavlarda kullanılacak konu soru dağılım tabloları yayımlanmıştır. İl alan zümreleri ve Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüğünce 8 - 9 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenen İl Sınıf/Alan Zümre Başkanları toplantılarda okullarda yapılacak ortak sınavlara ilişkin konu soru dağılım tabloları hazırlanarak karara bağlanmıştır. Tablolara erişmek için aşağıdaki bağlantılardan ilgili dersin karşısında yer alan "İndir" butonuna tıklayabilirsiniz.

Şbt

Şubat dönemi sorumluluk sınavları 07-16 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Eyl

MEB tarafından yapılan açıklamaya göre açık liseye geçiş özel durumlar dışında izni verilmeyecek. Milli Eğitim Bakanlığı açıklamasında, “Örgün ortaöğretim kurumlarında okuma hakkını kaybeden öğrenciler dışındakilerin örgün ortaöğretim kurumlarından açık öğretim liselerine nakil ve geçiş yapamayacakları hükme bağlanmıştır” denildi.

Eyl